55 vinkki viitosta koululaisten kesään!

Ei oo mitään tekemistä… Ei kiinnosta… Ihan sama… Kuulostaako tutulta?

Meidän perheen koululaisten suusta ainakin kuulen toistuvasti tällaisia lausahduksia ja olen melkoisen varma, että tämä on tuttua lähes kaikille kouluikäisten vanhemmille. Helposti koululaiset jäävät mieluummin tuijottamaan YouTubea kännykän näytöltä kuin keksivät oma-aloitteisesti monipuolista kesälomapuuhaa.

Tuo valitus ja liiallinen ”tuubin” tuijottaminen tai pelaaminen johtavat kerta toisensa jälkeen vanhemman ärsyyntymiseen, joten ajattelin omaksi ja muiden iloksi ideoida valmiiksi pieniä kesäpuuhia ja vähän isompiakin tällaisia tylsiä hetkiä varten. Nämä vinkki viitoset ovat suurimmaksi osaksi ilmaisia tai vähintäänkin pienellä budjetilla toteutettavia.

Ja hei, kännykkä ei aina olekaan se pahis, josta lapsi pitää saada irti. Näissä vinkki viitosissa otetaan monessa oma puhelin hyötykäyttöön, mikä saa lapset helposti innostumaan ja lähtemään liikkeelle.

Lisäilen ideoita tänne blogiin sitä mukaa, kun niitä keksin ja lasten kanssa toteutamme.

Toivottavasti näistä kesäloman vinkki viitosista on iloa myös teille! Tulossa on peräti 55 vinkki viitosta kesäpuuhaksi, joten pysy kuulolla!

Seuraa Tukiopea

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.