Hyvää uutta vuotta!

tähtisadetta

”Uusi vuosi ja uudet kujeet”, näinhän se sanonta kuuluu. Viikko 1, uusi aika ja edessä on uusi kalenterivuosi. Uuden vuoden alku tuo mukanaan uusia mahdollisuuksia ja uuden aloittaminen tuntuu silloin luontevalta. Alkaahan kalenterikin ihan alusta vuoden vaihtumisen myötä. Tuumasta toimeen siis!

Vuodenvaihteen innoittamana päätin minäkin järjestää Tukiopen sivustoa uuteen uskoon ja lähestyä asioita uudesta näkökulmasta. Olen nyt lisännyt Tukiopen sivustolle blogi-osuuden, jonne kirjoitan asiaa ja ajatuksia tukiopetuksesta. Blogin puolella jaan myös hyväksi toteamiani kivoja ideoita oppimiseen, opetukseen ja lasten kanssa puuhailuun. Blogi on tyyliltään muuta sivustoa rennompi, joten siellä ideoiden jakaminen ja ajatusten vaihto tuntuu luontevalta. Blogissa nivoutuvat sisältöön väistämättä myös äitiys, yrittäjyys ja lapsiperhearki. Ovathan työ, perhe ja vapaa-aika osaltani onnellisesti muutenkin tiiviisti yhteyksissä, jopa sekoittuneena toisiinsa.

Tukiope-sivusto on yhden yksityisopettajan/äidin/yrittäjän luomus. Taustajoukoissa on tärkeänä tukena ja innoittajana oma perhe. Ystävätkin ovat tukensa ja luottamuksensa osoittaneet. Lämmin kiitos ihan jokaiselle.  Tuotekehityksessä apunani ovat testikäyttäjinä kaksi kouluikäistä poikaani. Heiltä saan myös välitöntä palautetta ja toisinaan lennokkaitakin ideoita toteutettavaksi.

Blogin puolelle tai sähköpostiin ope@tukiope.fi otan mielelläni vastaan ideoita tehtäväkokonaisuuksista ja opetusvideoiden aiheista. Laitathan viestiä! Kaikkea hyvää vuodelle 2019!

-Jenni/Tukiope

Seuraa Tukiopea

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.