Löydä oppimisen ilo — Tukiopen palvelut koululaisille

Lapsen vahvuudet ja kiinnostuksen kohteet ovat
Tukiopen yksityisopetuksen perusta.

   Tukiopetus kotona (Turun seutu) auttaa onnistumaan:

  • rauhallinen, tuttu ja turvallinen oppimisympäristö
  • pätevän opettajan jakamaton huomio
  • yksilöllisesti rakennettu opetus ja opetusmateriaali
  • oppimisen ilo löytyy lapsen vahvuuksille rakentamalla

  Tukiope auttaa oppimaan myös netissä:

Tukiopetus

 

 

     Ota yhteyttä

Hyötyisikö koululainen tukiopetuksesta kotona? Kyllä, ehdottomasti.

Tukiopen yksityisopetuksessa

  • koululainen saa oppia omaan tahtiinsa kotona, ilman koululuokan hälyä, mikä helpottaa keskittymistä opeteltavaan asiaan.
  • pätevä opettaja on koko oppitunnin ajaksi varattu juuri tämän lapsen opastajaksi. Näin lapsi saa jakamattoman huomion opettajalta ja saa välitöntä palautetta sekä ohjausta juuri hänen oppimistaan tukien.
  • opetus ja materiaalit muokataan kunkin lapsen tarpeiden mukaan yksilöllisesti. Tukiope valmistaa jokaiselle oppilaalle myös aivan uusia tehtäviä. Opetuksen etenemistä on koko ajan mahdollista säädellä lapsen yksilöllisen etenemisen mukaan.

Tukiope rakentaa opetuksen lapsen vahvuuksien ja mielenkiinnonkohteiden pohjalta. Lasta kiinnostavan aiheen käyttö opetuksessa helpottaa hankalampien taitojen oppimista. Paras oppimistulos saavutetaan, kun opetus sopivassa suhteessa haastaa ja tuottaa onnistumisen kokemuksia. Yksityisopetuksessa tämä toteutuu erinomaisesti, sillä kaikki opetus mukautuu lapsen tarpeisiin. Taitojen karttuessa luodaan vaativampia haasteita ja tarvittaessa helpotetaan.

Tukiope opettaa peruskoulun oppilaita Turun seudulla kasvotusten ja videopuhelun avulla koko Suomessa. Mitä pienempi ongelma, sitä helpompi se on ratkaista. Ota vain rohkeasti yhteyttä, vaikka heti tästä.

Riittävän tukiopetuksen merkityksestä ja yksityisopetuksen hyödyistä kerron täällä tarkemmin. Asiakkaiden kokemuksia Tukiopen yksityisopetuksesta pääset tarkastelemaan tästä.

Tukiopen yksityisopetus Skypen välityksellä, alkaen 19,90€/opetustuokio (sis.alv 24%), sisältäen myös tulostettavaa harjoitusmateriaalia. Turun seudulla Tukiopen yksityisopetus teillä kotona alkaen 24,90€/45min oppitunti/oppilas (sis.alv 24%).

Haluatko kokeilla tukiopetusta heti? Tukiopetusta koululaiselle n-y-t – NYT

Tukiope tarjoaa alakoulun oppilaille (luokat 1.-6.) lisäopetusta kätevästi myös valmiiksi videoituina opetustuokioina (kesto 4-14min). Tukiopen kaupasta löydät videoitua opetusta valmiina auttamaan alakoulun oppilasta heti. Opetusvideot ovat aina saatavilla.

Tukiopen opetusvideoita voi katsella ja harjoituksia tehdä kotona rauhassa, ilman koululuokan häiriötekijöitä. Videoidun tukiopetuksen saa pysäytettyä ja hankalat kohdat voi katsoa yhä uudelleen, joten harjoitusten parissa voi edetä täysin omaan tahtiin. Kurkkaa valikoima tästä. Tukiopetusta on useasta aiheesta heti saatavilla. Kasvatan videovalikoimaa asiakkaiden toiveiden pohjalta.

Tutustu koko tuotevalikoimaan kaupassa. Tukiopen kaupasta löydät myös tulostettavaa harjoitusmateriaalia.

 

Tarkemmin videoidusta tukiopetuksesta

Videot sisältävät 4-14 minuutin mittaisen opetustuokion, joihin kuuluu aina kiinteänä osana videota seuraten tehtävät harjoitukset. Nämä harjoitukset ovat selkeitä ja havainnollistavia tehtäviä, joita lapsi pystyy yleensä itsenäisesti tekemään. Apuvälineinä harjoituksissa käytetään kotoa yleisesti löytyviä tarvikkeita, kuten Lego-palikoita.

Videoiden ehdottomana etuna on mahdollisuus katsella opetusta moneen kertaan ja edetä omaan tahtiin. Tarvittaessa videon voi pysäyttää, kelata sopivaan kohtaan tai katsoa vaikka kokonaan uudelleen.

Oppiminen on helpompaa, kun omaksuttava asia esitetään useammalla tavalla, oppijan eri aisteja aktivoiden. Tällöin sama viesti välittyy oppijalle monta eri reittiä pitkin, esimerkiksi näkö-, kuulo- ja tuntoaistin kautta. Asiasta jää kuin huomaamatta moninkertainen muistijälki, mikä helpottaa asian omaksumista ja mieleenpalauttamista myöhemmin. Tukiopen videoissa pyritään soveltuvin osin liittämän harjoituksiin oppimista tukemaan esimerkiksi omin käsin askartelua, kehon liikkeitä ja asiaa havainnollistavia pieniä tarinoita.

Oppimisen iloa!

Tukiope.fi

 

Mainos